Zlatibor za digitalne nomade

ibc-liz-Duong

Danas se često čuje termin digitalni nomadi a više informacija na ovu temu zaiteresovani će moći da saznaju već 1.avgusta u 17 časova kada Inovacioni biznis centar Zlatibor organizuje predavanje pod nazivom “Meetup freelance”.
Ko su digitalni nomadi i kako izgledaju njihov posao i život predstaviće Elizabeth Liz Duong. Za njen posao joj je potreban laptop koji nosi sa sobom i Internet. Lisina kuća može da bude bilo gde u svetu, a ona je odabrala Srbiju. Ova dvadesetsedmogodišnja Australijanka, poreklom iz Vijetnama, pre dve godine je došla u Srbiju, i odlučila je da ovde i ostane.

U Srbiji je našla nove prijatelje, za naš narod kaže da je najgostoljubiji na svetu. Tečno govori srpski, i svojim roditeljima i prijateljima u Vijetnamu poručuje da ovde živi najlepši deo mladosti.

Liza će govoriti o Zlatiboru kao novoj destinaciji za digitalne nomade, a bićemo u prilici da čujemo njena iskustva o ovom načinu života, njegove dobre i loše strane i šta je to što Zlatibor čini atraktivnim za ljude koji žive i rade na način ove mlade Vijetnamke.

Ulaz na veče sa Lizom Duong je slobodan ali je broj mesta ograničen. Svi zainteresovani mogu da se prijave putem zvaničnog naloga Instagram stranice IBC ili na mail stojan.vukovic@ibczlatibor.rs

Izvor Zlatibor.tv

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: