Zlatibor po novogodišnjoj ponudi na vrhu Srbije (VIDEO)

677z381_Vladimir-Zivanovic-kraj-obnovljenog-jezera-na-Zlatiboru,-foto-Slobodan-Jovicic

Zlatibor spremno dočekuje goste u predstojećoj zimskoj sezoni i novogodišnjim praznicima. Gosti koji se odluče da Novu godinu dočekaju na ovoj zlatnoj planini mogu da računaju na koncerte na Kraljevom trgu.
Iz Turističke organizacije Zlatibor se nadaju da će popunjenost kapaciteta biti na visokom nivou i da će se trend rasta nastaviti i tokom zimske sezone.
Novogodišnji aranžmani u gotovo svim hotelima obuhvataju boravak od četiri do pet dana a cene se razlikuju i zavise od više faktora. Što se tiče sadržaja oni su prilagodjeni za sve uzraste i za svačiji džep, ističe direktor Turističke organizacije Zlatibor Vladimir Živanović.

Trodnevnu seriju vrhunskih koncerata na Kraljevom trgu započeće pevačica narodne muzike, Vesna Zmijanac i Alen Islamović, bivši član grupa Divlje jagode i Bijelo dugme. Tradicionalno će u noći dočeka tačno u ponoć biti priređen vatromet kada će zagrmeti i trube orkestra Dejana Jevđića. u prvoj večeri nove 2022. godine na Kraljevom trgu nastupiće Senide Hajdarpašić, poznate kao Senidah. Naredne večeri umesto rok grupe Parni valjak očekuje se nastup legendarnog benda Bajaga I instruktori. Svi koncerti počinju u 21 čas.

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: