Gondola od 20.juna ima 72 kabine

gg

Zlatiborska Gold gondola počela je danas sa radom nakon rekonstrukcije mreže i unapređenju sistema gondole. Letnju sezonu najduža jednosegmentna panoramska gondola na svetu dočekuje sa ukupno 72 kabine, a kapacitet je vraćen na predviđenih deset osoba, zbog ukidanja epidemioloških mera.

To će skratiti period čekanja i smanjiti redove i gužve koje su se formirale pred gondolom tokom svake sezone i u danima praznika, napomenuli su iz JP Gold gondola Zlatibor.
Tokom rekonstrukcije mreže gondole, uz postojećih 54 montirano je novih 18 kabina, kako su dodali iz JP Gold gondola, izgrađene su i montirane natkrivke na početnoj i krajnjoj stanici i obavljen čitav niz radova na poboljšanju sistema i uvođenju novih softverskih rešenja.

Sve je urađeno u cilju bržeg i kvalitetnijeg operativnog rada koji će unaprediti i rad same gondole i uticati na još bolje iskustvo putnika. Interesovanje domaćih i stranih turista za vožnju gondolom je veliko, o čemu svedoči brojka koja je premašila 300 000 prevezenih putnika za nešto malo više od godinu dana. Samo u januaru ove godine prevezeno je 38 000 putnika, naveli su iz JP Gold gondola.

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: