Uvodna reč

Svetlana-Savic

Pred vama je, uvaženi čitaoci, portal ‘’Kraljev trg’’, nazvan po glavnom zlatiborskom sastajalištu meštana i turista. Srce najposećenije planine, mesto odmora, raznovrsnih programa i lepog provoda. Prostor kraj jezera svima poznat, a uvek iznova zanimljiv i izazovan. Kao što će, privlačne i aktuelne, na ovom portalu biti naše informacije, objave, teme.

Susreću se na Kraljevom trgu različite kulture, jezici, priče, ovo je polazna tačka za upoznavanje Zlatibora. Sa jedne strane su brojni kafići i restorani, sa druge skupi butici i obavezno radnje sa suvenirima i brzom hranom. Sve u svemu, sadržajima bogat prostor, raj za znatiželjne koji nakon razgledanja mogu da predahnu na jednoj od klupa oko prelepog jezera, nalik onom u dalekom Dubaiju.

Za onoga ko želi da na Zlatiboru uživa u dobrom provodu, odličnim koncertima poznatih zvezda i predstavama koje prikazuju naš život i običaje, nezaobilazan je Kraljev trg. Jer od njega sve počinje. Pokrenuvši ovaj portal ja sam odlučila da krenem od početka – da vam slikom i rečju predstavim ovo srce Zlatibora, dogadjaje na tom prostoru, a preko njega i druga značajna dešavanja u ovom turističkom centru i okolnim mestima.

Krećemo zajedno sa Kraljevog trga i Zlatibora u novu medijsku avanturu, osobenu i drugačiju, koja prihvatljivo informiše, ne zamara i prija. O svemu što se ovde nudi tokom godine, ali i uz osvrt na sva druga dešavanja (a verujte mi, ima ih puno) koja možete videti, doživeti i poneti sa sobom kada krenete sa Zlatibora.

Nadam se da ćete mi se na ovom zanimljivom putu pridružiti i da ćemo na portalu ‘’Kraljev trg’’ zajedno uspeti nezaboravnim da učinimo zlatiborske priče sa ovog divnog mesta, Kraljevog trga.

Vaša Svetlana Ceca Savić

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: