U susret obeležavanju Dana opštine Čajetina

opština slika

Povodom Dana Biblioteke Ljubiša R. Đenić, biće održana Vidovdanska akademija 28. juna kada će u 20 časova u sali Biblioteke Ljubiša R. Đenić u Čajetini biti otvorena izložba Dobrostivi i časni putevi gospodnji – Zlatiborci po dobru upamaćeni, autora Snežane Đenić i Radomira Vergović.

Svečanu dodelu opštinskih priznanja, zahvalnica, učenicima osnovnih škola sa teritorije opštine koji su učestvovali na republičkim takmičenja i na njima postigli zapažene rezultate iz Opštine Čajetina su najavili da će biti održana u sredu u velikoj sali opštine.

Istog dana predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović obići će novu fontanu u okviru kružnog toka u naselju Obudojevica na Zlatiboru (preko puta apartmanskog kompleksa Vukadin) koju je donirala porodica Perišić povodom Dana opštine Čajetina. Ovaj projekat je realizovan kao vid saradnje opštine i privrednika, napomenuli su iz lokalne samouprave.

Dan opštine Čajetina će obeležiti u četvrtak, svečanom sednicom Skupštine opštine Čajetina u Kulturnom centru na Zlatiboru u 17 časova. Na Dan opštine, 30. juna u 21 čas pustiće u rad multifunkcionalnu fontanu na jezeru u centru Zlatibora nakon čega će na Kraljevom trgu nastupiti Bilja Krstić i Bistrik orkestar.

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: