Uspešno završena 15. Policijada na Zlatiboru (VIDEO)

Policijada

Na Kraljevom trugu na Zlatiboru svečano je završena 15. Policijada “Zlatibor 2022” u organizaciji Sindikata srpske policije.

15. Policijada na Zlatiboru održana je pod pokroviteljstvom opštine Čajetina, a reč je o najmasovnijem sportskom okupljanju u okviru MUPa Republike Srbije. Ova manifestacija okupila je niz uglednih zvanica iz vrha MUPa države, kao i predstavnike Sindikata bugarske, slovenačke, crnogorske i makedonske policije, ali i predstavnike sindikata drugih delatnosti Republike Srbije.

“Naš cilj je da kroz druženje i zabavu, probamo da oformimo balkanski Sindikalni fond, koji će okupljati policiju iz svih balkanskih zemalja . Potrebno je napraviti što jaču organizaciju koja će lakše moći da donosi i predlaže zakone za bezbednost svih građana, ali i za bezbednost policijske službe”, za Zlatibor pres rekao je Lazar Ranitović, predsednik Sindikata srpske policije.

Ove godine okupilo se više od 1500 učesnika, policajaca iz svih delova Srbije, a sportske discipline u kojima se ekipe i pojedinci takmiče su: mali fudbal, basket, odbojka, pecanje, streljaštvo, tenis, stoni tenis, šah, pikado, povlačenje konopca i trčanje. Sastavni deo događaja i dvodnevnog boravka na Zlatiboru jeste i turistički obilazak Stopića pećine, Gostiljskih vodopada, poseta Mikroj Gori i Drvengradu, koja je organizovana u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor.

Podršku u organizaciji manifestacije dala je opština Čajetina, Turistička organizacija Zlatibor, Zlatiborac i Pivara „Hajneken“.

Izvor: Zlatiborpress

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: