Sve spremno za uskršnje i prvomajske praznike (VIDEO)

jezero

Zlatibor dočekuje tokom uskršnjih i prvomajskih praznika mnogobrojne turiste koji su svoj odmor odlučili da provedu ovde na čistom vazduhu, u prirodi i uz niz raznovrsnih sadržaja.
Pored brojnih atrakcija podsećamo da možete uživati i u neverovatnom pogledu na živopisne pejzaže Zlatibora koje će vam omogućiti panoramska ‘’Gold gondola’’.
Tu su i lokaliteti u okolini Zlatibora, Muzej “Staro selo’’ u Sirogojnu, Gostiljski vodopad, Stopića pećina.
Na 14. kilometru od centra Zlatibora možete osetiti duh Divljeg zapada u nesvakidašnjoj atrakciji na Vodicama, kaubojskom gradu ‘’El Paso siti’’.
Pešačke i biciklističke staze kao i vidikovci na okolnim vrhovima su uređeni i dostupni. Tu su i poznata izletišta Vodice, Tić polje, Oko, podnožje Čigote i Tornika, kao i Ribničko jezero. Tokom proteklih godina omiljena relacija za šetnju na Zlatiboru je „staza zdravlja“, koja vodi od centra Zlatibora do poznatog spomenika na Šumatnom brdu.
LJubitelji avanture i adrenalina svoje sposobnosti mogu oprobati u Avantura parku, a možete uživati i u vožnju kvadova po zlatiborskim prostranstvima.
Za najmlađe, preporučujemo Dino park Zlatibor koji je obezbedio poligon za vožnju kvadova, kao i mnoštvo drugih sadržaja za decu.
Ipak, glavno i početno mesto je centar planine odnosno Kraljev trg koji oduševljava turiste kako zbog brojnih lokala i sadržaja tako i zbog zlatiborskog jezera. O tome svedoče snimci i fotografije koje kruže društvenim mrežama i dočaravaju nesvakidašnju lepotu ovog planinskog bisera. Dobro došli na Zlatibor!

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: