Srbija će napredovati ako se vratimo tradicionalnim vrednostima – tvrde Suverenisti (VIDEO)

suverenisti

Srbija nema alternativu, ne sme i neće biti na prodaju, rekao je izmedju ostalog, Saša Radulović, predsednik stranke Dosta je bilo i nosilac parlamentarne liste Suverenisti, na štandu koji je u subotu 26.marta organizovan na Gradskom trgu u Užicu.

Promotivnom štandu Suverenista prisustvovao je i Milan Stamatović, predsednik Zdrave Srbije. Stamatović je još jednom ponovio da je lista Suverenisti za saradnju sa Rusijom uz očuvanje KIM i Republike Srpske. On je dodao da se njegova stranka zalaže za zaštitu životne sredine, ali i da je važna decentralizacija, odnosno da sve lokalne samouprave u Srbiji moraju da imaju maksimalna ovlašćenja i uvećane budžete u svrhu finansiranja infrastrukture i razvojnih projekata. Na promociji je istaknuto da se Srbija, kao i ostale balkanske države, nalazi pred ozbiljnom pretnjom fizičkog nestanka. Deca napuštaju zemlju i ovaj trend moramo zaustaviti inače ćemo doživeti demografsku katastrofu, jedna je od poruka parlamentarne liste Suverenisti.

Na listi Suverenista za narodne poslanike ispred Zdrave Srbije iz Užica nalazi se Bojana Gudurić, doktor Radomir Bojović i Avram Ilić.

Na parlamentarnim izborima Suverenisti će nastupiti pod rednim brojem 10.

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: