Sportsko – turistički centar Zlatibor – domaćin okupljanja sportskih ekipa Evrope (VIDEO)

_2 liga na Zlatiboru-0-1280x768 – kopija

Zlatibor je idealno mesto za pripreme vrhunskih sportista, kao i rekreativaca koji žele da poboljšaju svoje fizičko stanje. Odlični uslovi za sportiste nalaze se u najlepšem delu Zlatibora, na samo par stotina metara od jezera. U pitanju je Wai Tai, Sportsko-turistički centar Zlatibor, multifunkcionalni objekat jedinstven na ovoj planini, pre svega zbog savremene sportske dvorane i obezbeđenog parkinga za automobile i autobuse.
Gosti su turisti koji dolaze na porodični odmor, sportske ekipe, učesnici kongresa, team building projekata, đaci i polaznici letnjih i zimskih kampova.
Prema rečima direktora Sportsko-turističkog centra Zlatibor, Nikole Novakovića, ova zimska sezona obara sve rekorde posećenosti. Početkom 2022.godine zabeležena je i organizovana poseta turista iz inostranstva, u pitanju je ekipa od 50 gostiju iz Makedonije, koja je bila oduševljena gostoprimstvom i sadržajima Wai Tai pansiona.
Drugog januara održana je i bokserska revija u kojoj su učestvovali najbolji srpski bokseri koji su ukrstili rukavice sa bokserima Mađarske i gde su u ringu naši sportisti zasluženo odneli sve pobede.
Početkom februara očekuje se i dolazak fudbalskih ekipa koji će trenirati kako u dvorani Sportsko-turističkog centra Zlatibor, tako i na veštačkim terenima hotela Palisad.
Zlatibor se opet pokazuje kao dobar domaćin i vazdušna banja koja sportistima pruža sadržaje tokom cele godine.
Napomenućemo da su kapaciteti Sportsko-turističkog centra Zlatibor rasprodati i za letnju sezonu, ali i da je narednih meseci predvidjena rekonstrukcija ovog kompleksa, naglasio je direktor Nikola Novaković.

Fotografija: Sportsko-turistički centar Zlatibor

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: