Promocija 61. Sabora trubača u Guči na Zlatiboru

tru

U okviru promocije Dragačevskog 61. Sabora trubača u Guči, koji će se održati u periodu od 05. do 07. avgusta, posetioci zlatne planine imali su priliku da danas 30. avgusta na Kraljevom trgu na Zlatiboru upoznaju predstavnike Turističke organizacije „Dragačevo“. Svoju ponudu kao i predstojeću veliku manifestaciju promovisali u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibor.Svim zainteresovanim prolaznicima su predstavili program predstojećeg 61. Sabora trubača u Guči kao i ponudu jednog od najpoznatijih restorana, Broćića avlije.

Gosti su imali priliku da degustiraju specijalitete pomenutog restorana,ali i da uživaju uz neizostavne zvuke trube mladog orkestra MiroslavaĐunisijevića. Predstojeći 61. Sabor trubača u Guči održaće se od 05. do 07. avgusta gde organizatori očekuju veliku posetu, ne samo gostiju iz
naše zemlje već i iz inostranstva.

Turistička organizacija “Dragačevo”, posle Zlatibora, nastavlja sa promocijom u Beogradu, gde će stanovnici i posetioci prestonice u ponedeljak 01. avgusta imati priliku da uživaju u zvucima trube u Knez Mihailovoj ulici.

Izvor: Zlatiborpress

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: