Predsednik i odbornici skupštine opštine Čajetina zadovoljni postignutim rezultatima

so27

U ponedeljak, 27. decembra održana je 18. sednica Skupštine opštine Čajetina, poslednja u ovoj godini, na kojoj su usvojeni planovi i programi sa finansijskim planovima javnih preduzeća i ustanova sa teritorije opštine Čajetina. Izvršeno je i otuđenje zemljišta na osnovu ispravke granica za tri katastarske parcele. Na osnovu ranije raspisanog konkursa i jedne prispele prijave, za direktora JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina, imenovan je Milomir Tucović iz Čajetine.
Skupština je bila izuzetno efikasna, kao i sve prethodne tokom ove godine, i zahvalio sam se svim odbornicima na efikasnom radu Skupštine, jer ove godine smo usvojili veliki broj značajnih odluka, rešenja i zaključaka, čime je stvoren pozitivan ambijent za privlačenje investitora i dalji razvoj čitave naše opštine – rekao je predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić nakon poslednje ovogodišnje skupštinske sednice.

Koristim ovu priliku da građanima opštine Čajetina poželim srećne božićne i novogodišnje praznike, puno zdravlja, sreće i uspeha u narednoj 2022. godini u nadi da će biti bolja od prethodne, zaključio je Đurić.

Izvor: Opština Čajetina

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: