Nova zgrada policije na Zlatiboru

policijska-stanica

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin obišao je novoizgrađenu Policijsku ispostavu na Zlatiboru. Vulin je naglasio da je Zlatibor mesto porodičnog turizma i da će nova Policijska ispostava doprineti većoj bezbednosti ove planine, te da je još jednom poslata jasna poruka da kriminalci nisu dobrodošli na Zlatibor, navodi se u saopštenju MUP-a.

„Zlatibor je mesto porodičnog turizma. Hoću da bude bezbedan i miran. Zlatibor neće biti mesto gde bahati kriminalci pokazuju moć i novac. Nova Policijska ispostava sa znatno većim brojem zaposlenih pomoći će da Zlatibor bude bezbedan i siguran. A da kriminalci, bez obzira dolazili iz Srbije, Crne Gore ili Bosne i Hercegovine znaju da nisu dobrodošli“, istakao je on.

Načelnik Policijske uprave u Užicu Saša Misailović i rukovodioci ove uprave referisali su ministru o stanju bezbednosti na teritoriji koju pokriva Policijska uprava Užice i zahvalili mu se na ličnoj inicijativi da se izgradi moderna i savremena Policijska ispostava na Zlatiboru koja doprinosi većoj bezbednosti turista, ali i svih meštana Zlatiborskog okruga.

Nova Policijska ispostava Zlatibor sagrađena je na parceli površine 1.650 metara kvadratnih, a u okviru objekta nalaze se i dežurna služba, kancelarije, garaže i druge prostorije opremljene za rad policije, navedeno je u saopštenju MUP Srbije.

Izvor: Zoomue
Foto: MUP Srbije

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: