Muzičko putovanje Nikole Nikolića na Kraljevom trgu

nn

Veče 18. avgusta na Kraljevom trgu obeležio je nastup Nikole Nikolića DŽonija i njegovog benda. Ovaj umetnik je svojim raznovrsnim repertoarom raspevao publiku i na sebi svojstven način, interesantnim stajlingom zabavio sve prisutne.

Koncert je počeo dobro poznatom numerom „Marija“, a nastavilo se u nešto laganijem ritmu uz pesme “Loše vino“, “Poseljeni zrak”, “Kiše jesenje”.Svoju odličnu energiju pevač je veoma brzo preneo i na publiku, koja je
uz pesmu “Sve još miriše na nju” napravila odličnu atmosferu a sveće je zamenilo svetlo mobilnih telefona. Prateći vokali Dragana i Aleksandra razigrale su Kraljev trg pesmama “U meni jesen je” i “Hajde da ludujemo ove noći” a DŽoni je nastavio u dobrom ritmu uz hitove “Romanija”,“Pjevaću dok usne me ne zabole”, “Pusti ritam da te vozi”. Bend je iskoristio ovaj koncert da predstavi i autorsku pesmu “Aleksandra” kojom su i završili ovo pravo “muzičko putovanje” koje je trajalo oko dva sata.
Nikola DŽoni Nikolić veliku popularnost stekao je zahvaljujući muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“. Posebno je vezan za Zlatibor, pa je spot za svoj najveći hit „Uspomene” snimio upravo na “zlatnoj planini”.

Izvor: Turistička organizacija Zlatibor

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: