Izaberi svoju bajku – zima na Zlatiboru (VIDEO)

Ski centar Tornik

Sunčani dani, dovoljno snega za zimske sportove i nasmejana lica gostiju slika su Zlatibora ovih dana. Zima je ‘’zlatnoj planini’’ podarila pravu snežnu bajku koju su mnogobrojni posetioci izabrali za svoj odmor i razonodu. Urađeni su novi zimski video spotovi koji slikom i zvukom verno dočaravaju jedno od posebnih godišnjih doba na Zlatiboru, dok potencijalnim turistima približavaju mnoge aktivnosti koje su im na raspolaganju. Novi promo video “Izaberi svoju bajku – Zlatibor zima
2022.” nalazi se na zvaničnom YouTube kanalu Turističke organizacije Zlatibor.

Ova zlatiborska zima pogoduje da ljubitelji zimskih sportova uživaju u Ski-centru „Tornik” koji se nalazi na devetom kilometru od turističkog središta planine i do njega se može stići i u kabini ‘’Gold gondole’’.Tu je ponuda raznovrsna, ski-staze su utabane, a skijaše i bordere prevozi šestosedna žičara.

Na skijalištu Obudovica, gde je dovoljno snega za zimske sportove,veliki broj mališana i rekreativaca takođe uživa u čarima zimske idile. Turistima su ovde na raspolaganju staze sa ski-liftom, tereni za sankanje, vožnju motornim sankama i drugi. Na Obudovici rade škole skijanja, a sve što je potrebno za sadržaje na snegu ovde se može rentirati.

Sankališta i skijališta u Dino i Avantura parku, kao i kod škole na Zlatiboru i pored Kraljeve česme, ispunjena su dečjim smehom i radosnim uzvicima. Te i druge mogućnosti za aktivan odmor i uživanje u zimskim sadržajima Zlatibor pruža svojim gostima.

Izvor: Turistička organizacija Zlatibor

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: