Gondola prevezla više od 3000 putnika za praznike

ggondola

Zlatiborskom Gold gondolom se od subote do ponedeljka provozalo 3005 putnika, a tokom vaskršnjih praznika bila je postavljena izložba fotografija svih faza gradnje gondole. Direktorka ovog javnog preduzeća, Bojane Božanić, kaže da su uređen prostor na početnoj i međustanici najavljujuće nove sadržaje koji su planirani za početak letnje sezone.

Za vreme vaskršnjih praznika posetioci su imali priliku da pogledaju retrospektivnu izložbu fotografija na kojima su prikazane različite faze gradnje gondole, dok su najmlađi gosti uživali na dečijem igralištu na Torniku ili na međustanici kod Ribničkog jezera.

Za leto planiramo još neke sadržaje, sasvim sigurno, a cilj nam je da se gosti vraćaju gondoli; da se svaki put voze kada dođu na Zlatibor, i da svaki put imaju nešto novo da vide. Malo smo uredili prostor na međustanici i na poslednjoj stanici, sa dečjim igralištima, sa malim kutkom za fotografisanje, stazama za šetnju na međustanici… Početna stanica je koliko-toliko uređena jer je to još uvek gradilište, jer se planira izgradnja i završetak upravne zgrade ove, i useljenje početkom sledeće godine, kaže Božanić.

Ona naglašava da je gondola tokom zimskske sezone zabeležila oko 40 000 posetilaca, a cilj je da te brojke budu još veće tokom leta.

Izvor: Zlatiborpress

Slični članci

Ostavi komentar

%d bloggers like this: